STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Food Innovations

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Monografie

  • 1.
  • Wiktor A., Nowacka M., Sledz M., Rybak K., Chudoba T. Witrowa-Rajchert D. 2014. Color and structure of the convective dried carrot treated by pulsed electric field. 19th International Drying Symposium, 24-27.08.2014, Lyon, France, EDP Sciences, ISBN 978-2-7598-1631-6, str. 6 (preview)

  • 2.
  • Wiktor A., Sledz M., Nowacka M., Rybak K., Chudoba T., Witrowa-Rajchert D. 2014. Pulsed electric field pretreatment for drying of carrot tissue – experimental and mathematical modeling studies. 19th International Drying Symposium, Lyon, France, 24-27.08.2014, EDP Sciences, ISBN 978-2-7598-1631-6, str. 7 (preview)