STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Food Innovations

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Poniżej znajdą Państwo spis publikacji powstałych
w ramach Projektu Lider nr L-4/17/2013 pt:

„Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego oraz kombinowanej metody
z wykorzystaniem pulsacyjnego pola elektrycznego oraz ultradźwięków
do wspomagania procesu suszenia tkanki roślinnej”

z uwzględnieniem podziału na publikacje oryginalne i monografie

Oryginalne

BRAK ZDJĘCIA

Artykuły badawcze i przeglądowe

więcej...

Monografie

foto

Publikacje naukowe wydane w formie książki

więcej...