STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Food Innovations

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Publikacje oryginalne

  • 1.
  • Wiktor A., Gondek E., Jakubczyk E., Nowacka M., Dadan M., Fijalkowska A., Witrowa-Rajchert D. 2016. Acoustic emission as a tool to assess the changes induced by pulsed electric field in apple tissue. Innovative Food Science and Emerging Technologies, http://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2016.04.008 (preview)

  • 2.
  • Wiktor A., Sledz M., Nowacka M., Rybak K., Witrowa-Rajchert. D. 2016. The influence of immersion and contact ultrasound treatment on selected properties of the apple tissue. Applied Acoustics, 103, 136-142, http://dx.doi.org/10.1016/j.apacoust.2015.05.001 (preview)

  • 3.
  • Wiktor A., Sledz M., Nowacka M., Rybak K., Chudoba T., Lojkowski W., Witrowa-Rajchert. D. 2015. The impact of pulsed electric field treatment on selected bioactive compounds content and color of plant tissue. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 30, 69-78 (preview)

  • 4.
  • Wiktor A., Rybak K., Śledź M., Nowacka M., Gondek E., Chudoba T., Łojkowski W., Witrowa-Rajchert D. 2014. Wpływ sonikacji immersyjnej i kontaktowej oraz pulsacyjnego pola elektrycznego na przewodność elektryczną tkanki marchwi. Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 579, 101-110