Publikacje oryginalne
- 1.
-
Wiktor A., Gondek E., Jakubczyk E., Nowacka M., Dadan M., Fijalkowska A., Witrowa-Rajchert D. 2016. Acoustic emission as a tool to assess the changes induced by pulsed electric field in apple tissue. Innovative Food Science and Emerging Technologies, http://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2016.04.008 (preview)
- 2.
-
Wiktor A., Sledz M., Nowacka M., Rybak K., Witrowa-Rajchert. D. 2016. The influence of immersion and contact ultrasound treatment on selected properties of the apple tissue. Applied Acoustics, 103, 136-142, http://dx.doi.org/10.1016/j.apacoust.2015.05.001 (preview)
- 3.
-
Wiktor A., Sledz M., Nowacka M., Rybak K., Chudoba T., Lojkowski W., Witrowa-Rajchert. D. 2015. The impact of pulsed electric field treatment on selected bioactive compounds content and color of plant tissue. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 30, 69-78 (preview)
- 4.
-
Wiktor A., Rybak K., Śledź M., Nowacka M., Gondek E., Chudoba T., Łojkowski W., Witrowa-Rajchert D. 2014. Wpływ sonikacji immersyjnej i kontaktowej oraz pulsacyjnego pola elektrycznego na przewodność elektryczną tkanki marchwi. Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 579, 101-110